Lacza Zsolt a Hanley Service Kft-ről | Hanley Service Kft.
16847
page-template-default,page,page-id-16847,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cégünkről

A Hanely Service Kft. tevékenységi köre olyan sokoldalú, mint a kihívások, amelyeket elé állítanak. Cégünk tevékenységi spektruma az egyedi teljesítésektől a teljes megoldásokig terjed, mindezt egy kézből – a kis megbízásoktól a látványos nagyprojektekig. A legmagasabb szintű szakmai kompetencia, a jövőorientált, innovatív know-how és a kiemelkedő belső infrastruktúra teszik lehetővé számunkra, hogy megbízóink igényeinek biztosan, gazdaságosan, gyorsan és rugalmasan eleget tegyünk.

Társaságunk 2012-ben alakult mikrovállalkozásként, mára már a szinte minden megrendelői igényt kielégítő építőipari munkavégzés a jellemző, a kivitelezéstől üzembehelyezésig, illetve műszaki tanácsadásig.

A megrendelőink megbíznak munkánkban, mivel mi arra törekszünk, hogy a meghatározott és az elvárt igényeiknek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, cégünk iránti bizalmukat megtartsuk, illetve azt erősítsük.

Lacza Zsolt

ügyvezető igazgató